Unikt Børnecenter i udvikling søger kollega med fokus på bevægelse, omsorg og nærvær

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehaven i Årre Børnecenter, Varde Kommune søger en pædagog/pædagogisk assistent/medhjælper, da vi har udvidet vores dagtilbud med fire 0-2 års-pladser. Det ugentlige timetal er mellem 30-35 timer. 

Om os

Årre Børnecenter er en selvstændig enhed, med en skoleleder, viceskoleleder og en daglig leder af børnehaven.

Vi er beliggende nær Tingvejen, med 20 minutters kørsel til både Esbjerg og Varde.

Vi er et dagtilbud i rivende udvikling. Sidste skud på stammen er, at vi netop har fået tildelt det ”Blå Spring-ud flag” fra De Grønne Spirer, for vores vedholdende indsats i forhold til bevægelse i naturen. Hverdagen i Børnehaven i Årre Børnecenter emmer af bevægelse. Vi er et DGI certificeret Børnecenter, det betyder, at samtlige medarbejdere er efteruddannede, så de i praksis kan understøtte vores bevægelsesstrategi. Vi har et stort fokus på at følge børnenes spor indenfor de givne rammer, og lader os ikke styre af tiden. 

Dagtilbud, skolen og SFO har et fantastisk samarbejde og fungerer som én enhed. Vi drager stor nytte af hinandens faglighed og fysiske rammer, og har flere medarbejdere der arbejder begge steder. Vi sætter en ære i at arbejde med den gode overgang fra dagtilbud til skole, hvilket vi har stor succes med. 

 I Årre løfter foreninger, borgere, virksomheder og børnecenter i flok. Vi samarbejder for at skabe de bedste rammer for hele lokalområdet.

Om dig

Du må meget gerne have erfaring indenfor 0-6 årsdagtilbud, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du brænder for bevægelse, og kan se dig selv bringe det i spil i arbejdet med børn fra 0-6 år. Du er omsorgsfuld og nærværende, rolig af natur og kan guide og opmuntre børnene, uanset om det er de helt små eller de store børn. 

Vi er et hus med fokus på fællesskaber, og har kontinuerligt faglige drøftelser, der tager udgangspunkt i vores fælles hverdag og praksis. Vi har let til smil og stor vilje til at løfte i flok. Vi forventer, du tager aktiv del og medansvar i hverdagen, og at du kan omfavne de udfordringer, der vil komme.

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente at blive en del af et godt arbejdsmiljø, hvor du vil få indflydelse på dit eget arbejde, og blive hørt når du får ideer til tiltag. Du kan forvente god sparring med gode kollegaer, og et arbejdsfællesskab hvor samarbejde og kommunikation vægtes højt. I Årre Børnecenter er der nærledelse, hvilket betyder at skoleleder, viceskoleleder og daglig leder af børnehaven alle har kontor på matriklen. Derudover vil den daglige leder af børnehaven være at finde på gulvet en stor del af tiden. 

Løn og ansættelse

Tiltrædelse 1/1 2024. Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst. 

Kontakt
For yderligere information kan du rette kontakt til daglig leder Marc Simested på 21366468, eller besøge vores hjemmeside: www.årrebørnecenter.dk

Ansøgningsfrist: Torsdag den 23. november kl. 12.00 
Der afholdes samtaler til stillingen i uge 48 

Send din ansøgning via nedenstående link.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Varde Kommune, Skolegade 25, 6818 Årre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5941066

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet