Synes du, at et godt arbejdsmiljø og en høj faglighed går hånd i hånd?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Synes du, at et godt arbejdsmiljø og en høj faglighed går hånd i hånd?

Kære nye kollega

Vi på afsnit C søger en ny sygeplejerske kollega. Du skal have lyst til psykiatri og lyst til dykke ned i det retspsykiatriske speciale. Retspsykiatrisk sengeafsnit C i Esbjerg fylder 2 år til september, hvorfor vi fortsat er i gange med en spændende og struktureret udvikling. Trods vores unge alder er vi et velfungerende afsnit, som tænker fremadrettet og positivt og med særligt fokus på vores faglighed og arbejdsmiljø.

Vi dine kommende kollegaer kan fortælle, at noget af det som gør afsnit C til et sted vi gerne vil blive ved med at arbejde er;

”muligheden for at arbejde med både korte om lange indlæggelse. Vi har gode uddannelses muligheder, via har medindflydelse i det daglige arbejde og i udviklingen af afsnittet. Vi får supervision på tværs af afsnit og har mulighed for at deltage i miljøterapeutisksparring på afsnittet. Vi oplever tryghed og sammenhold i vores gruppe/mellem kollegaer. Vi er sammensat af mange fagligheder som gør os stærke i plejen og behandlingen. Vi har en god opbakning i den daglige ledelse”.

Foruden faglighed og arbejdsmiljø vil vi også gerne skabe et godt læringsmiljø for både studerende og medarbejdere, to studerende fortæller.

”Som studerende er det fedt at være på afsnit C. Her er et godt læringsmiljø, i et meget spændende speciale. Kollegaerne er alle engageret i at lære fra sig og at vi er velbefindende i afsnittet. Hilsen Sofie og Signe, sygeplejestuderende”.Fakta

Sengeafsnit C er et Retspsykiatrisk sengeafsnit med 15 senge. Afsnittet er et lukket og sikret sub-akut sengeafsnit. Patienterne er dels anbringelsesdømte, varetægtssurrogatanbragte eller med dom til behandling.

Vi arbejder med relationsbehandling, kognitiv terapi, miljøterapi, Safe Wards, fysisk aktivitet og kontaktpersonteam. Vi har stort fokus på nedbringelse af tvang herunder deeskalering og bæltefri tilgang.

Med baggrund i værdigrundlaget i Region Syddanmark, er vores ambition en åben og respektfuld dialog med patienter, pårørende, samarbejdspartnere og medarbejdere, samt at stræbe efter et højt fagligt niveau og en kultur der fremmer udvikling.

Vi vægter gensidig tillid, fokus på patienternes ressourcer under hensyntagen til sikkerheden, og at man som medarbejder påtager sig et ansvar. Indsatsen i forhold til de enkelte patienter varetages af et tværfagligt sammensat personale bestående af afsnittets overlæge og specialpsykolog, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, plejere, pædagoger, socialrådgivere, fysioterapeuter og ergoterapeuter som i fællesskab er ansvarlige for miljøterapien og behandlingen.

En af dine kommende kollegaer fortæller:

”På afsnit C har vi et godt sammenhold og vi passer på hinanden. Vi har et åbent og ærligt samarbejde og har indflydelse på eget arbejdsmiljø. Vi har indflydelse på vores arbejdstid og vi har mulighed for uddannelse. Vi er flere forskellige kompetente faggrupper og vi vægter det højt at samarbejde med patienterne”.Vi tilbyder

 • en arbejdsplads med fokus på din sikkerhed og faglighed, to ting som går hånd i hånd
 • en fast stilling på 37 timer eller efter aftale, vi er fleksible
 • en arbejdsplads i udvikling, hvor dialog og inddragelse er i fokus
 • gode dygtige og engagerede kollegaer som prioriterer sikkerhed, faglighed og er godt arbejdsmiljø
 • supervision
 • arbejdsweekend hver 3. weekend
 • ansættelse i blandede vagter
 • 8 og/eller 12 timers vagter
 • individuel introduktionsprogram
 • mentorordning
Vi stiller ikke store krav, blot

 • at du virkelig har lyst til at arbejde med os og ikke mindst med vores patienter og pårørende, det er vigtigt!
 • at du er en glad person med et positivt mindset
 • at du kan se dig selv i hvad vi tilbyder
 • at du tror på, at et godt arbejdsmiljø går hånd i hånd med en høj faglighed og udvikling
 • at du kan starte 1. september 2023


Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos: Oversygeplejerske Lise Stæt Vinther 2047 6843 eller på mail lise.staet.vinther@rsyd.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist tirsdag den 20. juni 2023 - samtaler forventes afholdt onsdag den 28. juni 2023INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrien i Region Syddanmark, Gl. Vardevej 101, 6715 Esbjerg N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=225554&DepartmentId=7074&MediaId=2511&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843529

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet