Elektriker/automatiktekniker, 3x12 timer på fast daghold

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du have en spændende karriere hos en førende producent af kvalitetsfødevarer med gode arbejdstider, et godt arbejdsmiljø og konkurrencedygtig løn? Så har du nu muligheden for at blive en del af et professionelt team som industrielektriker eller automatiktekniker i vedligeholdelsesafdelingen hos C&D Foods.

Om stillingen

Vi søger en elektriker/automatiktekniker til en attraktiv stilling, uden rejsedage, i en spændende og ekspansiv produktionsvirksomhed i kontinuerlig drift. Du bliver en del af vedligeholdelsesteamet, der vedligeholder virksomhedens eksisterende produktionslinjer og arbejder med projekter. 

Som industrielektriker eller automatiktekniker i vedligeholdelsesafdelingen vil du have en nøglerolle i at sikre, at produktionen kører gnidningsfrit og med minimal nedetid. Fabrikken kører i kontinuerlig drift, og du vil blive en del af et erfarent og professionelt team, der arbejder tæt sammen for at opretholde høje standarder for driftssikkerhed og kvalitet.

Din arbejdstid vil være torsdag, fredag og lørdag fra kl. 06.40 til kl. 19.00. Du vil komme til at arbejde med reaktivt vedligeholdelsesarbejde på produktionslinjerne samt planlægning og gennemførelse af planlagte vedligeholdelsesopgaver. Dine primære opgaver: 

  • fejlfinde og optimere på produktionslinjerne 
  • forebyggende vedligeholdelse af maskiner og udstyr
  • du vil samarbejde med produktionsteamet om at identificere og prioritere opgaver og sikre, at alle opgaver udføres til tiden og med høj kvalitet
  • vidensdeling med kollegaer.

Din baggrund

Du har en baggrund som industrielektriker, automatiktekniker eller lignende. Du har gerne praktisk erfaring med reparation af og fejlfinding på maskiner og tekniske anlæg. Inden for det tekniske område vil der både være arbejde af elektrisk og mekanisk karakter. Det vil være en fordel, hvis du har fornuftig erfaring med PLC fejlfinding på ladderniveau. 

Derudover forventer vi, at du

  • har erfaring med industrielle installationer
  • er stabil og har erfaring med planlægning af eget arbejde
  • kan begå dig på engelsk i skrift og tale
  • har gode samarbejdsevner og kan sikre en god kommunikation med produktionen.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en grundig og praktisk introduktion i jobbet og ansættelse i en global virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og international atmosfære, hvor et trygt og godt arbejdsmiljø samt faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt. 

C&D Foods tilbyder en konkurrencedygtig løn, der modsvarer dine kvalifikationer og erfaring, samt en række attraktive personalegoder, herunder pensionsordning, sundhedsforsikring og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Stillingen har ingen rejsedage. 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller mail jj@pay-back.dk.

Om virksomheden

C&D Foods (Denmark) A/S er en del af den irske koncern C&D Foods, der med produktionsenheder i 7 lande er én af de største private label-producenter af hunde- og kattemad i Europa. På fabrikken i Esbjerg er der omkring 300 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 700 mio. DKK. C&D Foods i Esbjerg er koncernens største producent af hunde- og kattemad i aluminiumsbægre.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Pay-Back specialist rekruttering ApS, Havdigevej, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://app.jobmatchprofile.com/drdwwy/pay-back-specialist-rekruttering-aps/ewk4ux/elektrikerautomatiktekniker-3x12-timer-pa-fas

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838876

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet